Ilse Jacobsen

Det danske luksusmærke Ilse Jacobsen har siden stiftelsen i 1993, været en anerkendt og elsket producent af lækkert og elegant designertøj, hvor især de flotte og funktionelle regnjakker og gummistøvler er ikoniske favoritter.

Ilse Jacobsen kombinerer på fineste vis den skandinaviske minimalisme med iøjnefaldende farver – og selvfølgelig med materialer af høj kvalitet. Herunder kan du se vores komplette udvalg af de populære gummistøvler, regnjakker og øvrige styles fra Ilse Jacobsen.


7 vare(r)
-50%
FLIP FLOPS-20
Ilse Jacobsen
Specialpris 150,00 kr
Pris: 300,00 kr
-50%
FLIP FLOPS-20
Ilse Jacobsen
Specialpris 150,00 kr
Pris: 300,00 kr
-50%
FLIP FLOPS-20
Ilse Jacobsen
Specialpris 150,00 kr
Pris: 300,00 kr
-50%
RAIN87 REGNJAKKE-20
Ilse Jacobsen
Specialpris 475,00 kr
Pris: 950,00 kr
-50%
GUMMISTØVLER-20
Ilse Jacobsen
Specialpris 525,00 kr
Pris: 1.050,00 kr
-50%
RAIN 37 SOFTSHELL-20
Ilse Jacobsen
Specialpris 800,00 kr
Pris: 1.600,00 kr
-50%
RAIN 71 REGNJAKKE-20
Ilse Jacobsen
Price From:
Specialpris 475,00 kr
Pris: 950,00 kr
7 vare(r)

Hold dig tør med Ilse Jacobsen regnjakker og gummistøvler

Det danske vejr er omskifteligt og med de mange nedbørsdage om året, er regntøj og gummistøvler uundværligt, når man bevæger sig udenfor. Praktisk beklædning til de regnfulde dage betyder dog ikke nødvendigvis kikset og krøllet regntøj. Med Ilse Jacobsens produkter får du regnjakker og gummistøvler, som du rent faktisk har lyst til at gå med. Ilse Jacobsens regnfrakker og støvler er dermed beviset på, at det godt kan lade sig gøre at lave regntøj, der er både stilet og praktisk.

I udvalget finder du regnfrakker i afdæmpede farver som armygrøn, sort eller hvid. Til den mere modige kvinde har vi også en helt rød regnjakke, der giver et iøjnefaldende og trendy look. Ilse Jacobsens regnjakker er desuden udformet i en lang og løs pasform, der klæder enhver kropstype. Ønsker du en mere tætsiddende figur, finder du i udvalget også en model med bindebånd i taljen samt et design, der minder om den klassiske trenchcoat. Vi har også regnjakker fra Ilse Jacobsen, der har en let skræddersyet talje, hvor den løse og behagelige pasform er bevaret, men med en mere feminin form.

Udover de praktiske og stilfulde regnjakker kan du også finde et udvalg af de populære gummistøvler fra Ilse Jacobsen. Du kan vælge imellem både korte og lange støvler samt med og uden snøre. Støvlerne fås i enten sort eller navyblå, og de er håndlavet af 100 % naturgummi. Det betyder, at du får et par gummistøvler, der er både bæredygtige og slidstærke. En varm indersål sikrer dig desuden, at dine fødder holdes lune og komfortable samtidig med, at al regn holdes ude. Når du køber gummistøvler eller regnjakker fra Ilse Jacobsen, får du dermed et kvalitetsrigt produkt, hvor komfort såvel som design er i højsædet.

Køb modetøj til kvinder hos Husetnord.dk

Hos Husetnord.dk forhandler vi modetøj i høj kvalitet og i flotte designs fra anerkendte brands, såsom Modström, Rue de Femme og Claire Woman. Uanset om du er på udkig efter overdele, underdele eller måske overtøj, finder du det hele her. Er du på udkig efter det perfekte outfit til hverdag eller fest, er der dermed rig mulighed for at få inspiration hos os.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 30 47 75 10 eller sende en mail på web@nord-danmark.com. Du kan også skrive til os gennem vores kontaktformular.

Du er desuden meget velkommen til at besøge vores fysiske butik på Middelgade 5-7 i Randers C, hvor vores medarbejdere står klar til at give dig den bedste service. Er du ikke i nærheden af Randers, kan vi glæde dig med, at du får fri fragt ved køb over 399 kr., gratis ombytning og hurtig levering på 1-3 hverdage, når du handler online.