Fri fragt på ordrer over 399kr. / levering 1-3 hverdage

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

1. Generelt – vilkår for samhandel: Disse betingelser er gældende for forbrugere ved handel på husetnord.dk

2. Levering
husetnord.dk bestræber sig på at levere varer til dig så hurtigt som muligt. Vi bestræber os på, at have varen klar til afsendelse inden for 1-3 hverdage, efter at vi har modtaget din bestilling. Der kan dog gå op til 7 hverdage, hvis din vare ikke er på lager. Helligdage som falder fra mandag til fredag anses ikke som leveringsdage. Levering sker med GLS og er fragtfri ved bestilling for over 399,00 DKK. Ellers er pris for levering; 49,00 DKK til pakkeshop og 59 DKK med privat omdeling.

3. Priser
Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms. De priser, der er angivet for de enkelte produkter på husetnord.dk, er eksklusiv leveringsomkostninger.

4. Betaling
husetnord.dk kan du betale med Mobilepay, Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, VISA og Eurocard/MasterCard. Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort og Mobilepay. Beløbet hæves først fra din konto, når varen er afsendt til din angivne leveringsadresse. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt.

Alle betalingstransaktioner gennemføres via. det sikre betalingssystem ePay, der er godkendt af NETS. Alle kortoplysninger transmitteres krypteret via en SSLkryptering (Secure Socket Layer.) 

Huset nord ApS

Middelgade 5-7, 8900 Randers C 

CVR nr. 39 428547

5. Fortrydelsesret
Du kan uden begrundelse træde tilbage fra den indgåede aftale og benytte din fortrydelsesret, inden for tidsfristen herpå (14 dage). Fristen for fortrydelse udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden udløbet af fortrydelsesfristen give os en meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelse skal ske skriftligt til husetnord.dk på web@nord-danmark.com. Herefter vil du modtage et pakkelabel fra os, som du skal bruge for at kunne returnere din pakke til os.

I din meddelelse skal der oplyses ordrenummer, som du finder på ordrebekræftelsen. Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen. Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi det fulde beløb eksklusiv forsendelseomkostninger.

husetnord.dk refunderer beløbet til køber uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at refunderingen og varen er modtaget af os. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, skal du afsende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse, dog senest 14 dage efter den dato hvor du har meddelt os, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

Du skal selv betale omkostningerne ved returnering, og du er ansvarlig for, at varen er forsvarligt emballeret. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af forkert håndtering af varen. Varen bedes returneres i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens værdi.

For at få det fulde beløb returneret, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog. Har varen været i brug, vil din fortrydelsesret frafalde.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Vi modtager ikke forsendelser, som er sendt ufranko eller pr. efterkrav.

Er varen betalt med dankort, returneres beløbet altid hertil.

Varen skal sendes til adressen:

husetnord.dk – Middelgade 5-7 – 8900 Randers C. Der bedes vedlægges kopi af faktura.

Vi bestræber os på at returnere dit tilgodehavende i løbet af 8-10 dage, men i perioder med ferie eller travlhed, kan der gå lidt længere tid.

6. Gavekort 

Gavekort er gældende i 24 måneder fra udstedelsesdatoen. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. 

7. Reklamationer
Når du handler på husetnord.dk gælder købelovens bestemmelser. Hvis du mener, at din vare har fejl eller en mangler, skal du kontakte vores kundeservice. Når du henvender dig, skal du forklare, hvad fejlen eller manglen ved varen indebærer. Du skal kontakte os snarest muligt og inden for kort tid efter, at du er blevet opmærksom på fejlen eller manglen.

Vi yder 24 måneders reklamationsret på alle produkter, som du finder på husetnord.dk

8. Klagemuligheder
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på husetnord.dk, telefon: 30 477510 eller på mail: web@nord-danmark.com.

9. Personoplysninger
Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig (herunder navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata), for at kunne opfylde aftalen med dig, for at kunne efterkomme dine anmodninger og for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil. Dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med en omstrukturering eller salg af vores aktivitet. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven. Den dataansvarlige er husetnord.dk, Middelgade 5-7 – 8900 Randers C, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven.

10. Kontakt
Vedrører din henvendelse et køb på www.nord-danmark.com, bedes du kontakte vores kundeservice på web@nord-danmark.com. Alle mails besvares inden for 24 timer (hverdage). Hvis du ønsker at kontakte husetnord.dk’s hovedkontor på hverdage, kan du kontakte os på tlf. 30 477510.