Fri fragt på ordrer over 399kr. / levering 1-3 hverdage

Returnering

Returnering

1. Kan jeg returnere et produkt?
Hos nord-danmark har du 14 dages returret og 2 års reklamationsret. Har du foretaget en fejlbestilling, eller var det ikke det rigtige produkt, du fik bestilt, så lad os hjælpe dig! Husk du også kan kontakte os, såfremt du er usikker på, hvilket produkt du skal vælge. Du kan altid skrive til os på e-mail: web@nord-danmark.com

2. Hvornår kan jeg forvente svar på min henvendelse?
Vi gør opmærksom på, at vi altid besvarer inden for 24 timer (hverdage), fra vi har modtaget din henvendelse (forvent dog længere svartider i weekenden).

3. Hvordan returnerer jeg mit produkt?
Hvis du har modtaget produktet og ønsker at returnere det, kan du henvende dig til os pr. mail på web@nord-danmark.com. Du vil herefter modtage et returlabel samt fortrydelsesformular, så du kan sende varen retur til os. Udfyld og vedlæg fortrydelsesformularen i pakken. Du betaler selv for omkostningerne ved returnering, medmindre andet er aftalt (f.eks. ved defekte eller forkert leveret varer). Husk at du også kan returnere din vare i vores fysiske butik!

Vi gør opmærksom på, at køber bærer risikoen for returnering af varen fra tidspunktet for varens levering og hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af forkert håndtering af varer og emballage. Varer skal returneres i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens værdi.

Varen skal sendes til adressen nord-danmark.com – Middelgade 5-7 – 8900 Randers C.

4. Returnering af julegaveindkøb
Ordrer der er lagt fra og med d.24 nov kan byttes t.o.m. d.30 januar, så du kan være sikker på, at det er muligt at bytte og returnere din julegaver købt hos os, hvis dette skulle være nødvendigt. Du betaler stadigvæk selv for returforsendelsen, medmindre andet er aftalt (f.eks. ved defekte eller forkert leveret varer). Købesummen kan kun returneres til køberen af varen og IKKE til modtageren af gaven! Vi skal nemlig returnere købesummen på samme måde, som vi har modtaget den – altså på den samme konto, som de kom fra. Husk at du også kan returnere din vare i vores fysiske butik!