Returret

Fortrydelsesret – og ombytning
Ifølge Forbrugeraftaleloven kan køber træde tilbage fra den indgåede aftale og benytte sin fortrydelsesret inden for 14 dage efter den dag, køber har modtaget sin vare. Hvis køber ønsker at fortryde sit køb, bedes køber skriftligt kontakte husetnord.dk på web@nord-danmark.com. Herefter vil du modtage en pakkelabel fra os, som du skal bruge for at kunne returnere din pakke til os. Denne pakkelabel koster 55 kr., som vil blive fratrukket det tilbagebetalte beløb til kunden. 

Ønsker en kunde at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, gøres dette ved at lave en ny ordre på webshoppen, så er kunden sikker på, at varen ikke bliver udsolgt i mellemtiden. Derefter kontakter kunden kundeservice på web@nord-danmark.com, som vil sende en forudbetalt returfragtseddel til kunden på mail, som kan printes ud og bruges til at returnere varen. Så snart vi modtager kundens returvare bliver beløbet for den første vare, overført til kundens konto. Det kan tage op til 4 hverdage før pengene kan ses på købers konto. Bliver en vareombyttet - og derefter sendt retur vil køber hæfte for begge pakker. 

Køber har mulighed for at komme ind i butikken i Randers og få en vare byttet til en anden størrelse eller farve, såfremt denne er på lager. Fakturaen fra ordren bedes medbringes.

Returnering af varer
Du kan uden begrundelse træde tilbage fra den indgåede aftale og benytte din fortrydelsesret, inden for tidsfristen herpå (14 dage). Fristen for fortrydelse udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden udløbet af fortrydelsesfristen give os en meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelse skal ske skriftligt til husetnord.dk på web@nord-danmark.com. Herefter vil du modtage en pakkelabel fra os, som du skal bruge for at kunne returnere din pakke til os. Denne pakkelabel koster 55 kr. 

OBS: Nogle bestemte varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, og du kan fortabe denne ret ved at bryde bl.a. plomberinger.

I din meddelelse skal der oplyses ordrenummer, som du finder på ordrebekræftelsen. Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen. Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi det fulde beløb eksklusiv forsendelsesomkostninger.

husetnord.dk refunderer beløbet til køber uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at refunderingen og varen er modtaget af os. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, skal du afsende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse, dog senest 14 dage efter den dato, hvor du har meddelt os, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

Køber betaler omkostningerne ved returnering, men du er selv ansvarlig for, at varen er forsvarligt emballeret. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet ved varens levering og hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af forkert håndtering af varen. Varen bedes returneres i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens værdi.

For at få det fulde beløb returneret, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog. Har varen været i brug, vil din fortrydelsesret frafalde.

Som en service afholder vi de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, hvis varen ønskes ombyttet. Ønsker man derimod at returnere varen, så skal køber selv afholde de omkostninger, som er forbundet med at sende pakken retur, hvilket udgør 55 kr. Ønsker man at returnere den først købte varer samt den ombyttet varer hæfter man for at begge sendes retur, hvilket udgør 55 kr. pr. pakke. 

Vi modtager ikke forsendelser, som er sendt ufranko eller pr. efterkrav.

Er varen betalt med dankort, returneres beløbet altid hertil.

Vi bestræber os på at returnere dit tilgodehavende i løbet af 4-7 dage, men i perioder med ferie eller travlhed, kan der gå lidt længere tid.